18.2 C
Deurne
zaterdag 22 juni 2024
Home- DeurneBurgemeester Greet Buter onthult Mol van Deurne; het is haar eigen wethouder...

Burgemeester Greet Buter onthult Mol van Deurne; het is haar eigen wethouder Marinus Biemans

De spanning  bij de deelnemers was vrijdagavond groot bij de onthulling van de Mol van Deurne en de verrassing was nog groter toen ze zagen wie er achter het masker schuil ging. Aan burgemeester Greet Buter was het de eer om de nieuwe mol te onthullen en dat bleek ook tot haar verrassing haar eigen wethouder en locoburgemeester Marinus Biemans te zijn.

De deelnemende teams waren al aanwezig vanaf 20.00 uur om de finale-opdracht te maken, waarbij ze dertig vragen moesten beantwoorden over de nieuwe Mol. Rond 21.00 uur bereikte de avond in Gastrobar Jut & Jul aan de Markt in Deurne het hoogtepunt toen de Mol van Deurne werd ontdaan van het masker en Marinus Biemans de persoon bleek te zijn waar de deelnemers al die weken achteraan hebben gezeten.

Team ‘De Peppel zoekt de Mol’ is als eerste geëindigd. De teamleden behaalden de meeste punten met maar vier foute antwoorden. Ook wisten ze de identiteit van de Mol van Deurne te achterhalen. Het team heeft een geldprijs van 250 euro gewonnen.

Tekst gaat verder onder de video

Derde editie
Het spel bestond deze keer uit een weekopdracht en een weekendopdracht die de deelnemers zelf qua tijdstip van uitvoering konden indelen of waarbij ze de taken zoveel mogelijk kunnen verdelen binnen een team. “Een aantal van de uitdagingen waren nieuwe opdrachten maar er zaten ook enkele bekende opdrachten bij van de vorige editie”, vertelt organisator Noëlle van Bussel die ook al ideeën heeft voor een mogelijke derde editie.

Foto’s: Harold van der Burgt

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen