12.7 C
Deurne
zaterdag 30 september 2023
Home- DeurneDeurnenaar Joost Manders klaar voor Nederpopspektakel Sounds of Caecilia in Lieshout

Deurnenaar Joost Manders klaar voor Nederpopspektakel Sounds of Caecilia in Lieshout

Optreden met een orkest van zo’n honderd muzikanten in de voor even grootste kroeg van Lieshout, dat is wat zangtalent Joost Manders uit Deurne vanavond en zaterdagavond te wachten staat. Het tweedaagse evenement Sounds of Caecilia moet een soort ‘De Vrienden van…’ worden en aan de hoeveelheid bier zal het niet liggen want er staat rond de 3.000 liter klaar voor de bezoekers.

Vanavond stroomt het publiek binnen in sporthal De Klumper voor de eerste avond waarbij Harmonie St. Caecilia uit Lieshout de grote zaal heeft omgetoverd tot een mega-kroeg. Muzikale duizendpoot Joost Manders is één van de sterren van de avond. Hij neemt de bezoekers mee op reis door Nederpopland. De Deurnese Manders kruipt op zijn geheel eigen manier in de huid van onder meer Guus Meeuwis, Stef Bos en Frank Boeijen.

Hij heeft zijn sporen verdiend als zanger van de Blues Brothers Coverband en Rock the Opera. Ook in ‘proms-land’ is hij geen onbekende. Joost zong meerdere keren tijdens The Royal Music Night in Deurne.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen