21.3 C
Deurne
woensdag 19 juni 2024
Home- DeurneDeurnenaren strijden om plek in Ziggo Dome in Battle Of The Bands...

Deurnenaren strijden om plek in Ziggo Dome in Battle Of The Bands op SBS6

Meerdere muzikale Deurnenaren doen mee aan het nieuwe seizoen van The Tribute: Battle Of The Bands. De derde reeks van de muziekwedstrijd is vanaf zaterdag 6 januari om 20.00 uur te zien op SBS6.

Twan Dirks, Vera Keijsers en Jeroen Teunissen doen mee met Tribute To Toto en Joost Manders maakt onderdeel uit van The Brothers Of Blues Tribute Band. Aan de muziekwedstrijd doen verder onder meer tributes van de Spice Girls, Elton John en Robbie Williams mee.

Ziggo Dome
De vier finalisten van het programma mogen optreden tijdens een groot concert in de Ziggo Dome in april. In The Tribute: Battle Of The Bands proberen de twaalf tributebands zo dicht mogelijk bij het geluid van de originele artiesten te komen. Zij worden beoordeeld door een vakjury, die bestaat uit Golden Earring-drummer Cesar Zuiderwijk, zangeres Angela Groothuizen en DI-RECT-gitarist Spike. Gerard Ekdom presenteert het SBS-programma.

Toto
Deurnenaar Twan Dirks stond samen met drummer Mees Thijssen aan de wieg van Tribute To Toto. Een groot deel van hun mede-bandleden vonden ze op hun eigen muziekopleiding in Tilburg. Ook Deurnenaren Vera Keijsers en Jeroen Teunissen voegden zich bij de band. De tributeband gaf in oktober nog een optreden in het Cultuurcentrum in Deurne. Honderden mensen zongen alle Toto-klassiekers toen luidkeels mee.

Blues Brothers
Ook zanger Joost Manders is in Deurne zeker geen onbekende. Zo trad hij al regelmatig op met de coverband PD The Next, was hij te horen tijdens verschillende promsconcerten en reist hij af en toe mee met de Koninklijke Harmonie Deurne naar internationale concerten. In The Tribute: Battle Of The Bands is hij te zien als één van de zangers van The Brothers Of Blues Tribute Band. Die band won in 2007 in Utrecht de eerste prijs bij de Clash of the Cover Bands.

Foto: Tribute To Toto/The Blues Brothers Tribute Band

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen