15.9 C
Deurne
vrijdag 21 juni 2024
Home- DeurneDeurnese bodybuilder start actie tegen kanker

Deurnese bodybuilder start actie tegen kanker

Tigo van der Heijden start een bodybuilding-evenement om geld op te halen tegen sarcoomkanker. Op 2 september 2018 is er een middag waarbij iedereen is uitgenodigd in Sportarena Eindhoven. De bodybuilder komt uit en woont in Deurne en was afgelopen zaterdag op DMG-radio bij Ramon on air.

“Het wordt een gezellige middag die in het teken zal staan van geld ophalen voor het genezen van sarcoomkanker. Ik organiseer deze middag in nagedachtenis van mijn broer die op 16 juli 2017 is overleden aan sarcoom,” zo schrijft Tigo van der Heijden op de website Bodybuilding against cancer van HDKT. Hij wil 1.500 euro ophalen. “Het zal een come, meet and train middag worden met verschillende bekende bodybuilders en ook XXL nutrition zal aanwezig zijn.”

Een tientje
De stichting HDKT wil Honderd-Duizend-keer-een-Tientje voor voorlichting over en onderzoek naar sarcomen bij elkaar halen. Sarcomen zijn zeer agressieve kwaadaardige tumoren. Omdat ze zeldzaam zijn is er geen geld om onderzoek te financieren, staat op HDKT. De stichting werkt samen met het Radboud Oncologie Fonds en de Antoni van Leeuwenhoek Foundation.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen