4.5 C
Deurne
zaterdag 24 februari 2024
Home- DeurneDigitale Cultuuroptimisten over 1300 jaar Deurne

Digitale Cultuuroptimisten over 1300 jaar Deurne

De bijeenkomst van de Cultuuroptimisten die donderdag 28 januari van 19.30 tot 20.30 uur digitaal plaatsvindt, staat deze keer in het teken van Deurne 1300. Tijdens het 1300-jarig bestaan van Deurne zijn er allerlei activiteiten en initiatieven. Bij de eerste Cultuuroptimisten van 2021 wordt er gesproken over de geplande activiteiten en is er ruimte om nieuwe ideeën te bekijken.

Conny Heldens van de VVV Deurne zal een toelichting geven op het themajaar Deurne 1300. Hierbij zal ze meer informatie geven over welke communicatiemiddelen er kunnen worden ingezet en welke activiteiten zijn gepland. Daarnaast zal Frans van de Pas vertellen over het filmproject dat hij samen met Henk Goorts aan het ontwikkelen is rondom de historische verhalen in Deurne. Tot slot wordt stilgestaan bij de actualiteiten en ontwikkelingen in verband met het coronavirus en de maatregelen.

Wil je de digitale bijeenkomst bijwonen via Microsoft Teams? Meld je dan vooraf aan via de website van Leef Deurne. Dan ontvang je een handleiding en een link om deel te nemen aan het overleg.

De meeting van de Cultuuroptimisten start donderdag 28 januari om 19:30 uur en het programma duurt tot 20:30 uur. Daarna is er ruimte om nog vragen te stellen.

Foto: VVV Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen