26.9 C
Deurne
donderdag 8 juni 2023
Home- DeurneDMG houdt zaterdag 12 maart lokale collecte met 'Deurne in actie voor...

DMG houdt zaterdag 12 maart lokale collecte met ‘Deurne in actie voor Oekraïne’

In navolging van de landelijke actie van vandaag, houdt DMG zaterdag 12 maart in samenwerking met Giro 555 een collecte in de gemeente Deurne voor de mensen uit Oekraïne. Er kunnen de hele dag platen worden aangevraagd bij DMG Radio maar je kunt ook gratis publiciteit krijgen voor jouw initiatief waarmee je de Oekraïense bevolking helpt.

Je kunt nu meteen al samen met DMG in actie komen en op verschillende manieren bijdragen. Een donatie kun je doen via: https://giro555.digicollect.nl/dmg-deurne. De opbrengst kom rechtstreeks terecht bij Giro 555 die de mensen in Oekraïne daarmee kunnen helpen aan voeding, onderdak, medische zorg en schoon drinkwater.

Op DMG Radio kun je zaterdag van 9.00 tot 20.00 uur jouw favoriete plaat aanvragen in ruil voor jouw bijdrage. De platen kun je doorgeven via 0493-745020 of via Whatsapp op 06-1 66 55 77 3.

Organiseer jij iets in de gemeente Deurne voor de mensen uit Oekraïne? Laat het ons weten via redactie@dmgdeurne.nl zodat wij er op radio, tv en onze nieuwswebsite aandacht aan kunnen besteden.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen