18.2 C
Deurne
zaterdag 22 juni 2024
Home- DeurneDMG nog beter bereikbaar via nieuwe telefoonnummers

DMG nog beter bereikbaar via nieuwe telefoonnummers

Om de verschillende afdelingen van DMG telefonisch te bereiken, is vorige week een nieuwe centrale geïnstalleerd, die ervoor moet zorgen dat de organisatie nog beter bereikbaar is. Hiervoor heeft DMG ook twee nieuwe telefoonnummers gekregen.

Voor rechtstreeks contact met de dj van DMG Radio kan voortaan worden gebeld met 0493-227227. Alle andere afdelingen van DMG, waaronder de redactie en de salesafdeling, zijn bereikbaar via 0493-227222. Het WhatsAppnummer blijft ongewijzigd: 06-1 66 55 77 3.

Direct contact
“In het verlengde van de digitalisering van de radiostudio en de verdere professionalisering van DMG op operationeel gebied hebben we ook onze telefonische bereikbaarheid aangepakt”, vertelt algemeen coördinator Ivo Boudewijns.

Er is gekozen voor een opzet waarbij de presentatoren van DMG Radio nog steeds rechtstreeks bereikbaar zijn. Boudewijns legt uit dat het directe contact met de radiomakers belangrijk is: “We hebben in onze programma’s veel interactie met informatieve onderdelen, maar ook veel winacties. Hierbij is het van belang dat er meteen contact kan worden gelegd tussen de programmamaker en de luisteraar. Hoe dichter we bij de luisteraar staan, des te beter.”

0493
Dat dichtbij de inwoners van Deurne staan is ook een overweging geweest in de keuze voor de nieuwe telefoonnummers. “We hebben bewust niet gekozen voor een nummer dat begint met 088 als netnummer. Als onze lezers, kijkers en luisteraars zo’n telefoonnummer in beeld krijgen, hebben ze al meteen het idee dat ze te maken hebben met een landelijke organisatie die ver van hen afstaat. Bij DMG willen we juist de omroep voor en door mensen uit de gemeente Deurne zijn. Daarom hebben we gekozen voor het vertrouwde netnummer 0493 en daarna de makkelijk te onthouden cijfercombinatie: 227227”, legt Boudewijns uit.

Als mensen bellen met het nieuwe algemene nummer van DMG krijgen ze wel een keuzemenu te horen. “Daar ontkomen we niet aan, omdat er vanuit dat centrale telefoonnummer kan worden gekozen om bijvoorbeeld doorgeschakeld te worden naar de redactie of onze salesafdeling. Het mooie is dat als onze mensen onderweg zijn, de gesprekken nu worden doorgestuurd naar hun mobiele telefoons. Alles bij elkaar zal dit zorgen voor een betere bereikbaarheid, waardoor wij de inwoners van de gemeente Deurne weer beter van dienst kunnen zijn en hen nog beter van het laatste lokale nieuws kunnen voorzien”, aldus Ivo Boudewijns van DMG.

Foto: DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen