13.7 C
Deurne
donderdag 26 mei 2022
Home- DeurneDMG Radio brengt de Happy 100; ‘Alleen maar muziek waar je goeie...

DMG Radio brengt de Happy 100; ‘Alleen maar muziek waar je goeie zin van krijgt’

De aanmeldingen voor de speciale hitlijst van DMG Radio met alleen vrolijke muziek stromen op dit moment binnen. Op oudejaarsdag, vrijdag 31 december worden de nummers gedraaid waar het meeste op is gestemd in de Happy 100 Lockdown Countdown.

De luisteraars van DMG Radio bepalen welke nummers er in de lijst komen staan door hun favoriete Top 3 door te mailen naar top3@dmgdeurne.nl. “Dat kan nog tot en met woensdag 29 december om 12.00 uur, daarna gaan we alle stemmen tellen en de lijst samenstellen”, vertelt DMG-presentator Robin Senders die samen met nog zeven andere dj’s de lijst gaat presenteren.

‘Big smile’
“Bij de nummers die tot nog toe binnen zijn gekomen, krijg je al meteen een ‘big smile’ op je gezicht als je de titels ziet staan. Dat wordt dus nog beter natuurlijk als je ze vrijdag hoort op DMG Radio. Het is echt allemaal muziek waar je goeie zin van krijgt. Dat is ook de bedoeling, want de Happy 100 Lockdown Countdown is bedoeld om de mensen in de gemeente Deurne wat op te vrolijken ondanks de huidige coronamaatregelen”, legt Senders van DMG uit.

De hitlijst begint op de laatste dag van het jaar om 9.00 uur en even voor 17.00 uur wordt de nummer 1 gedraaid. Je favoriete Top 3 doorgeven, kan nog tot en met woensdag 29 december om 12.00 uur door een mail te sturen naar top3@dmgdeurne.nl met je favoriete top 3 en je naam en telefoonnummer.

In de regio Deurne kun je naar DMG Radio luisteren op 106.2 FM en overal online via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen