20.5 C
Deurne
maandag 23 mei 2022
Home- DeurneDMG Radio brengt kerstsfeer bij je thuis met de Goed Foute Kerstborrel

DMG Radio brengt kerstsfeer bij je thuis met de Goed Foute Kerstborrel

Bij veel bedrijven in de gemeente Deurne wordt er dit jaar vanwege de aangescherpte coronaregels geen kerstborrel gehouden. Hier en daar is er wel een digitale borrel of worden de kerstpakketten in een drive-through met de auto uitgedeeld. Alles bij elkaar niet de echte vertrouwde kerstsfeer. Dus om je toch feestelijk de kersttijd in te laten gaan, brengt DMG donderdagavond 23 december de Goed Foute Kerstborrel op de radio.

Het programma Afslag Deurne is voor deze keer omgedoopt in een gezellig kerstfeestje waarbij je twee uur lang jouw favoriete kerstplaat kunt aanvragen en daarna in je foute kersttrui kunt mee swingen. Jouw goed foute kerstnummer kun je donderdagavond doorgeven via 0493-745020 of stuur een Whatsapp naar 06-1 66 55 77 3.

Kerstpakket
Naast de leukste kerst-hits aller tijden verklapt DMG-presentator Eric Senders wat er bij de meeste mensen in het kerstpakket zat, dat ze liever terug zouden geven en kun je jouw kerstwens live doorgeven op de radio. De Goed Foute Kerstborrel op DMG Radio begint donderdag 23 december om 20.00 en duurt tot 22.00 uur.

In de regio Deurne kun je naar DMG luisteren op 106.2 FM en overal online via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen