13.2 C
Deurne
vrijdag 22 september 2023
Home- DeurneDMG Radio gaat elke maand ‘kanjers’ van Deurne in het zonnetje zetten

DMG Radio gaat elke maand ‘kanjers’ van Deurne in het zonnetje zetten

Iedereen kent wel iemand in zijn of haar omgeving die altijd klaar staat voor een ander. Iemand waar je altijd op kunt rekenen. Vanaf deze week gaat DMG Radio deze geweldige mensen in Deurne in het zonnetje zetten met de verkiezing van de ‘Kanjer van de Maand’. Uit alle inzendingen wordt maandelijks één ‘kanjer’ geloot waarbij een prachtig boeket bloemen wordt bezorgd ter waarde van 25 euro.

Ken je iemand die jij wilt bedanken voor alles wat hij of zij doet voor jou of iemand anders? Of een persoon die gewoon heel veel doet voor de gemeenschap en het ook wel eens verdient om eens een keer een aardigheidje te krijgen? Stuur dan zijn of haar naam en telefoonnummer naar kanjer@dmgdeurne.nl en wie weet wordt jouw ‘kanjer’, de ‘DMG Kanjer van de Maand’. Je kunt elke maand opnieuw een suggestie insturen.

Deurne Draait Door
Elke laatste zaterdag van de maand om 11.15 uur wordt uit alle aanmeldingen één persoon geloot in het DMG-radioprogramma Deurne Draait Door. Na de bekendmaking van wie deze maand de ‘kanjer’ is geworden, gaat presentator Ivan van Oosterhout op weg om de enorme bos bloemen te bezorgen bij de ‘Kanjer van de Maand’.

Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Van Deursen Bloemen in Deurne. DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen