4.3 C
Deurne
dinsdag 27 februari 2024
Home- DeurneElke Coppus-Verhees neemt als nieuw raadslid DOE! zetel over van Marjan Vrijnsen-de...

Elke Coppus-Verhees neemt als nieuw raadslid DOE! zetel over van Marjan Vrijnsen-de Corte

Elke Coppus-Verhees heeft afgelopen dinsdag haar benoeming tot raadslid voor de politieke partij DOE! aanvaard. Hiermee neemt ze de raadszetel over van Marjan Vrijnsen-de Corte, die op dinsdag 23 januari zal worden voorgedragen als wethouder voor DOE! en Marinus Biemans opvolgt.

De 43-jarige Coppus-Verhees was voorheen al een aantal jaar burgercommissielid voor DOE! en stond ook als eerstvolgende kandidaat op de kieslijst. Ze is geboren en getogen in Deurne, is getrouwd en heeft twee dochters. Het nieuwe raadslid werkt als docent bij ROC ter Aa in Helmond.

Vertrek Biemans
De nieuwe plek voor Elke Coppus-Verhees binnen DOE! kwam vrij door de nieuwe functie van Marjan Vrijnsen-de Corte, die op haar beurt de plek van wethouder Marinus Biemans inneemt. Na 8 jaar wethouderschap gaat hij aan de slag als directeur-bestuurder van woningcorporatie woCom, die werkzaam is in de gemeenten Asten, Cranendonck, Heeze-Leende, Helmond, Laarbeek en Someren.

Het afscheid van Biemans vindt plaats op woensdag 24 januari in de Peelzaal van het Huis voor de Samenleving aan de Markt 1 in Deurne en duurt van 17.30 tot 19.30 uur.

Lees ook:

Foto: DOE!

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen