9.3 C
Deurne
woensdag 21 februari 2024
Home- DeurnePeelstrekels zetten hun prins Niels in de spotlight tijdens ludieke avond

Peelstrekels zetten hun prins Niels in de spotlight tijdens ludieke avond

De 66ste prins van CS De Peelstrekels staat zaterdagavond in het middelpunt van de belangstelling tijdens ‘Rondom de prins’. Bij de ludieke avond wordt Niels d’n uurste in het zonnetje gezet door familie, vrienden en bekenden en kunnen de aanwezigen de prins van een heel andere kant leren kennen.

De bijeenkomst wordt traditiegetrouw gepresenteerd door de vorige prins, in dit geval Thijs Matheij. De avond bevat naast vele anekdotes, sappige roddels en interessante weetjes over de prins, ook veel muziek. Als doorgewinterde muzikant is prins Niels een bekend gezicht op het podium in de regio en daarbuiten. Sinds enkele jaren is hij bassist van feestband Fiësta Orkesta en bij carnavalscabaret-formatie Ons Jonges, die beiden ook zullen optreden bij ‘Rondom de prins’.

Peelsprookje
Prins Niels I werd vorig jaar uitgeroepen tot heerser van het Peelstrekelrijk tijdens de opvoering van het Peelsprookje op zaterdag 11 november. Samen met zijn prinses Renate vormt Niels het jubileumpaar. De 50-jarige Niels Nijssen is geboren in Helmond en opgegroeid in Bakel. Renate Boerenkamps is 49 jaar en groeide ook op in Bakel. Sinds 2000 wonen ze in Deurne en hebben ze twee kinderen: zoon Siem en dochter Eefje.

Speciaal-biertje
In het dagelijks leven is Niels inkoopadviseur bij werkbedrijf IBN in Uden, maakt hij regelmatig zijn kilometers op z’n hardloopschoenen en drinkt hij graag een lekker speciaal-biertje. Zijn vrouw Renate werkt al ruim 25 jaar bij zorgverzekeraar VGZ, heeft 40 jaar hockeyervaring en maakt als keukenprinses graag de lekkerste gerechten klaar met haar kookclubje.

Bij ‘Rondom de prins’ komen de bezoekers nog veel meer te weten over het leven van prins Niels. De ludieke avond vindt plaats op zaterdag 13 januari in Eetcafé De Potdeksel aan de Markt 4 in Deurne en begint om 20.30 uur.

Lees ook:

Foto: CS De Peelstrekels

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen