18.2 C
Deurne
zaterdag 22 juni 2024
Home- DeurneEnorme opkomst bij opening Lidl

Enorme opkomst bij opening Lidl

Wat is ie gemist; de Lidl in Deurne. Na vijf lange sluitingsweken gaan eindelijk de deuren van de compleet verbouwde winkel weer open voor klanten. Vanavond voor omwonenden en overige genodigden, woensdag voor iedereen.

Ongekend
Hoe blij Deurne is met de openstelling van de winkel, blijkt wel uit de opkomst tijdens de eerste avond; die is enorm. Al voor aanvang drommen belangstellenden samen voor de deur van de verbouwde supermarkt en in de loop van de avond volgen er nog honderden. Ongekend, vindt de filiaalmanager. Hij is trots op de prachtige zaak die hij mag runnen.

Formaat
Wat ook ongekend is, is het formaat van de winkel. Met zijn enorme oppervlakte doet ie bijna on-Nederlands aan. Het assortiment food en non-food is breed, de winkelpaden zijn ruim en de kassa’s beschikken over afruimbanden waardoor meer rust ontstaat voor het inladen van de boodschappen.
Rust is wat de winkel in het algemeen uitstraalt. Waar voorheen blauw en geel de boventoon voerden, is het interieur nu uitgevoerd in antraciet en hout. Al met al is Lidl nog steeds Lidl, maar dan in een nieuw, eigentijds jasje.

Winkelen
Vanaf morgen, woensdag 26 juni kan er weer gewinkeld worden. Afgaande op reacties van belangstellenden zouden dranghekken niet misstaan. De rust zal wederkeren in nabijgelegen filialen, Deurne kan weer naar de Lidl in Deurne.

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen