23 C
Deurne
woensdag 17 juli 2024
Home- DeurneErwin van de Weijer geeft straatconcerten in Deurne

Erwin van de Weijer geeft straatconcerten in Deurne

Singer-songwriter Erwin van de Weijer heeft vrijdagmiddag op verschillende plekken in het centrum van Deurne straatconcerten gegeven. Hij deed dit ter promotie van FriDMGlive 2018, 19 oktober in Metro Deurne.

Golden Monkeys, Erwin van de Weijer, Unknown Jet en Nina & Nina spelen op FriDMGlive 2018. Op vrijdag 19 oktober treedt in Metro Deurne het beste lokale muzikale talent van Deurne en omgeving op. Het evenement bestaat uit een avondvullende mix van singer-songwriters en bands.

Straatconcerten
Ter promotie van FriDMGlive 2018 trok er vrijdagmiddag een promotieteam door de straten van het Deurnese centrum. Er werden flyers uitgedeeld aan voorbijgangers. Erwin van de Weijer gaf de promotie extra glans in de vorm van straatconcerten. Bekijk de beelden hieronder:

Vijfde editie
DMG houdt dit jaar voor de vijfde keer FriDMGlive. Tijdens FriDMGlive 2018 krijgt lokaal muzikaal talent, dat eerder al eens in opTIMaal op DMG radio te gast was, de mogelijkheid om op een groot podium op te treden. De presentatie van het evenement is in handen van DMG-DJ Tim van der Weerden.

Zet jezelf hier alvast op aanwezig.

De zaal is open vanaf 20.00 uur en de toegang is gratis. FriDMGlive 2018 begint om 20.30 uur en is op 19 oktober ook live te volgen via DMG radio op dmgdeurne.nl of via 106.2 FM.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen