11.4 C
Deurne
donderdag 18 april 2024
Home- DeurneFeestelijk het nieuwe jaar in met 11 uur durende New Year Party...

Feestelijk het nieuwe jaar in met 11 uur durende New Year Party op DMG Radio

Wil je het oude jaar feestelijk uitluiden en 2023 spetterend beginnen? Dan heeft DMG Radio de ideale soundtrack voor je met een marathonuitzending vol met de grootste dance-hits uit de 80’s, 90 en Zero’s.

De muziek die je vroeger hoorde in de Apollo, de Kwien, De Rooie Leeuw, Freebird, Time Out en de Treffer hoor je 11 uur lang tijdens de overgang van 2022 naar 2023 in de DMG New Year Party.

Feeststemming
Op zaterdagavond 31 december begint de feestelijke uitzending om 20.00 uur en de programmamakers gaan door tot zondagochtend 1 januari om 7.00 uur. “Dat doen we non-stop in the mix”, legt DMG-dj Ramon van Hoek uit. “We mixen net als in de discotheken alle platen 11 uur lang aan elkaar door zodat je de hele avond in de feeststemming kunt blijven en mee kunt swingen.”

‘Oohhh ja’
Van de bekende hits als ‘Pump up the jam’ van Technotronic, Snap met ‘Rhythm is a dancer’ en Salt ’n Pepa met ‘Push it’ tot de vergeten hits van toen, volgens Van Hoek zit er voor iedereen wel wat bij. “We hebben bakken vol 12-inches verzameld om de hele avond mee door te kunnen draaien en daar zitten ook heel wat nummers bij die als je ze hoort, je meteen weer denkt ‘oohhh ja’. Die wisselen we af met de grote bekendere hits en om precies 24.00 uur tijdens de jaarwisseling mixen we de grootste feest-hits aan elkaar om de start van het nieuwe jaar te vieren.”

De speciale DMG New Year Party van de Club Klassiekers Classic Mix is op DMG Radio te horen van zaterdagavond 31 december om 20.00 uur tot zondagochtend 1 januari om 7.00 uur. De programma’s van DMG Radio zijn te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen