18.7 C
Deurne
zaterdag 18 mei 2024
Home- DeurneFotoclub Optika verzamelt beelden van Deurnes Cultuurfestival in collage

Fotoclub Optika verzamelt beelden van Deurnes Cultuurfestival in collage

Zo’n 35 bezoekers van het Cultuurfestival hebben afgelopen zondag in het centrum van Deurne meegedaan met de workshop van fotoclub Optika, waarbij ze onder begeleiding van drie leden van de club foto’s hebben gemaakt. Deze zijn nu verzameld in een collage.

Aan de bezoekers werd gevraagd om een eigen stilleven te creëren met de materialen die op tafel lagen en dit vervolgens met hun mobiele telefoon te fotograferen.

Fantasierijk
De verzameling van de gemaakte kiekjes is bedoeld om nog even terug te kijken op een succesvolle middag: “Zodat mensen hun eigen foto kunnen zoeken in de ontstane collage”, zegt Roos Knijnenburg van Optika. “Jong en oud hebben hier zeer creatief en fantasierijk aan deelgenomen, hetgeen heeft geresulteerd in een grote verscheidenheid aan foto’s.”

De leden van de fotoclub willen met de collage duidelijk maken dat het een hobby is, waaraan iedereen met zijn of haar eigen kijk op dingen kan deelnemen: “Wij wilden laten zien en ervaren dat fotograferen heel klein kan beginnen, maar dat het een mooie hobby is waar je veel eigenheid en creativiteit in kwijt kan. Het is zoveel meer dan alleen op het knopje drukken.” Meer informatie vind je op Fotoclub Optika.

Lees ook: [VIDEO] Cultuur te kust en te keur tijdens Deurnes Cultuurfestival

Foto: Fotoclub Optika

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen