21.3 C
Deurne
woensdag 19 juni 2024
Home- DeurneGarage sale in Griendtsveen om kas te spekken van ‘eigen’ basisschool De...

Garage sale in Griendtsveen om kas te spekken van ‘eigen’ basisschool De Driehoek

De dreiging dat basisschool De Driehoek zou gaan sluiten is voorbij, sinds vorige maand bekend werd dat het bestuur van de school is overgedragen Stichting Primair Onderwijs (SPO) Griendtsveen. Die organisatie werd afgelopen jaar opgericht door de ouders van de leerlingen om de Griendtsveense school zelf over te kunnen nemen. Nu gaat het hele dorp meehelpen om de kas te spekken van De Driehoek met een garage sale.

Op zondag 11 juni kan je een route afleggen in Griendtsveen waarbij je op 23 adressen aan huis verschillende spullen kunt kopen. “Met als doel om een mooi bedrag op te halen voor ‘onze’ basisschool De Driehoek”, vertellen Linda Kuijpers en Anne Gielens.

QR-code
De twee zijn de bedenkers van de actie, die ze tot in de puntjes hebben verzorgd. Van de route die zowel met de auto als met de fiets af te leggen is, tot de affiches met het logo van SPO Griendtsveen die komen te hangen bij alle deelnemende huishoudens. Zelfs aan het soepel verlopen van de betalingen hebben ze gedacht. “Bij de verschillende verkooppunten is een QR-code aanwezig waarmee het geld direct verzameld wordt om SPO Griendtsveen te steunen. Maar een contante betaling is ook mogelijk”, zeggen Kuijpers en Gielens.

De garage sale vindt zondag 11 juni van 10.00 tot 14.00 uur plaats op verschillende plekken in Griendtsveen (zie routekaart hieronder).

Lees ook: Basisschool De Driehoek blijft open; ouders nemen bestuur van Griendtsveense school over

Foto: SPO Griendtsveen

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen