7.7 C
Deurne
dinsdag 23 april 2024
Home- ZeilbergGemaskerd persoon zet Zeilberg op scherp voor Kranenmortelderby

Gemaskerd persoon zet Zeilberg op scherp voor Kranenmortelderby

De gemaskerde persoon, die onlangs in Deurne stickers plakte op talloze plekken, is weer opgedoken. ZSV post op haar sociale media opnieuw een video met de gemaskerde persoon in de hoofdrol. 

Dit keer zijn verschillende fragmenten te zien uit de historie van de club, met uiteraard een sneer naar de aartsrivaal. ”Wij spelen voor het applaus en niet voor de centen”, is te horen in de video. Ook maakt de gemaskerde persoon zich op voor de Kranenmortelderby van morgenmiddag. Hij eindigt vervolgens op het terrein van ZSV met de woorden: ”This Is Our Church”.

Kranenmortelderby
Morgen staat de Kranenmortelderby op het programma. Een altijd beladen wedstrijd tussen de eeuwige rivalen ZSV en SV Deurne. Ondanks de slechte weersomstandigheden van afgelopen week wordt er verwacht dat de wedstrijd toch gespeeld kan worden. Donderdagavond stak supportersgroep Deurne Youth na afloop van de laatste training van SV Deurne nog vuurwerk af om de selectie op scherp te zetten.

Bekijk de video hieronder: 


De wedstrijd begint morgen om 14.30 uur op Sportpark de Kranenmortel en staat onder leiding van arbiter René Meijers met zijn assistenten Tom Colen en Delano Kusters. 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen