2 C
Deurne
zaterdag 3 december 2022
Home- DeurneGratis naar ‘A Tribute to Queen’ met Robby Valentine

Gratis naar ‘A Tribute to Queen’ met Robby Valentine

Tijdens de Peelfeesten in Helenaveen op zaterdag 15 juni treedt Robby Valentine – A tribute to Queen op en jij kan er gratis bij zijn met DMG Radio. Zaterdag 8 juni kun je de hele dag in elke programma op DMG Radio 2 tickets winnen voor dit optreden.

Wat moet je doen om de kaarten in de wacht te slepen? Luister zaterdag 8 juni tussen 9.00 en 20.00 uur goed naar DMG Radio en wanneer je het ‘Tribute to Queen alarm’ hoort, zorg dat je als eerste reageert op 0493-745020 of via Whatsapp op 06-1 66 55 77 3 en je wint twee tickets voor het optreden van Robby Valentine – A tribute to Queen.

Grote hit

Robby Valentine scoorde begin jaren 90 met zijn debuut single Over And Over Again, een grote hit in binnen- en buitenland. Zijn eerste album leverde hem zelfs een Zilveren Harp op en succes in Japan. Ook trad hij op als voorprogramma van de soloconcerten van Brian May van Queen. Het concert van Robby Valentine – A tribute to Queen begint om 20.00 uur in de feesttent de coverband.

Tickets

Mocht je geen tickets winnen bij DMG Radio en er toch bij willen zijn dan kun je entreekaarten krijgen in de voorverkoop voor €10.00 en aan de deur voor €12.50. Kaarten zijn online verkrijgbaar via peelfeesten.nl en bij Alfred Verhuur in Neerkant, Herberg De Morgenstond in Griendtsveen, Hotel Eetcafé In d’Ouwe Peel in Helenaveen en Eethuis & Cafetaria ’t Veen in Helenaveen.

Alarm

Wil je je alvast voorbereiden op het winnen van de tickets? Luister hieronder naar het ‘Tribute to Queen alarm’ dat je op zaterdag 8 juni in de gaten moet houden.

Play PJ-TRIBUTE-TO-QUEEN-ALARM

Foto: robbyvalentine.nl

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen