2 C
Deurne
zaterdag 3 december 2022
Home- DeurneGratis naar de Eagles Tribute Band met DMG Radio

Gratis naar de Eagles Tribute Band met DMG Radio

De onvervalste sound en sfeer van de Eagles van dichtbij horen en beleven? De Eagles Tribute Band komt zaterdag 25 mei naar Den Draai voor een groots optreden en jij kan er gratis bij zijn. Want bij DMG Radio win je komende zaterdag de hele dag tickets voor dit optreden.

Wat moet je doen? Luister zaterdag 18 mei tussen 9.00 en 20.00 uur naar DMG Radio en wanneer je die dag een nummer van de Eagles hoort, ben de eerste die reageert via Whatsapp op 06-1 66 55 77 3 of bel met 0493-745 020 en je wint twee tickets voor de Eagles Tribute Band live in concert. Verspreid over de hele dag kun je op verschillende momenten kaarten winnen.

Feest
De Eagles Tribute Band treedt zaterdag 25 mei op in Den Draai en zal het muzikale feest starten om 21.30 uur starten. De zaal is open vanaf 20.45 uur. Mocht je komende zaterdag geen kaarten winnen bij DMG, dan kun je deze ook verkrijgen in de voorverkoop voor €15,- via de website van Den Draai en aan de zaal voor €20,-.

Desperado
De muzikanten van de Eagles Tribute Band deelden onder meer het podium met grootheden als Kenny Rogers en Don Williams. De band van acht personen met drie top zangers uit de Nederlandse Country en pop scene is voortgekomen uit de band Desperado. Tegenwoordig opereert de band onder de nieuwe naam, met gevierd zangers Wim van de Vliert en Jan Buis. Van de Vliert speelde lang in Cash Of Delivery met Ilse de Lange aan zijn zijde. Buis toerde 12 jaar met André Hazes. Ze zullen alle klassiekers van de Eagles spelen, van ‘Hotel California’ tot ‘Desperado’ en van ‘New Kid In Town’ tot ‘Tequila Sunrise’.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen