15.9 C
Deurne
vrijdag 21 juni 2024
Home- DeurneGroot nieuw muzikaal spektakel bij IJsfestijn in Deurne; The Masked Singer op...

Groot nieuw muzikaal spektakel bij IJsfestijn in Deurne; The Masked Singer op het ijs

Bij deze editie van het IJsfestijn vindt vrijdagavond 23 december een nieuw onderdeel plaats dat belooft te zorgen voor veel spanning, lol en muziek. Op het ijs verschijnen vanavond rond 18.30 uur vier bekende Deurnenaren die een lied gaan zingen. Ze zijn alleen niet te herkennen omdat ze in een prachtig pak zijn gehesen voor een versie van The Masked Singer op het ijs.

Wie zit er in de outfit van de trouwe hond en wie is de macho aap, het klasse konijn of het ruig rendier? Het publiek krijgt een aantal hints over de deelnemers en ook de gelegenheid om vragen stellen. Uiteindelijk moet de stem worden geraden zodat kan worden onthuld wie de vier bekende Deurnenaren zijn bij The Masked Singer.

DMG on Ice
Zaterdagmiddag vind je ook DMG Radio weer op de ijsbaan. Van 12.00 tot 16.00 uur is er DMG on Ice waarbij de kinderen kunnen meespelen met de Sneeuwballenstrijd en kans maken op een prijs uit de DMG-grabbelton. Ook kunnen ze elke week meedingen naar een gratis 10-rittenkaart, hiervoor kan je jezelf inschrijven bij de DMG-dj’s op de ijsbaan.

Snelste van Deurne
Deze week schaatst rond 15.45 uur ook de eerste kandidaat in de Snelste van Deurne waarbij het schaatstalent van bekende Deurnenaren wordt getest. Van 16.00 tot 18.00 uur is er op DMG Radio een afterparty vanuit de studio in het Cultuurcentrum waarin rond 16.15 uur de weekwinnaar van de 10-rittenkaart bekend wordt gemaakt.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen