13.1 C
Deurne
woensdag 4 oktober 2023
Home- DeurneHandboogvereniging Vredelust heropent vernieuwde clubgebouw in Zeilberg

Handboogvereniging Vredelust heropent vernieuwde clubgebouw in Zeilberg

Het vernieuwde clubgebouw van Handboogvereniging Vredelust wordt zaterdag 24 september heropend. Na een flinke renovatie door leden van de club, vrijwilligers en sponsoren is het gebouw nu klaar voor de toekomst. Burgemeester Greet Buter zal het vernieuwde thuis voor de handboogvereniging zaterdagmiddag officieel openen.

Al sinds 1883 bestaat de club van handboogschutters in Deurne. De vaste stek om de sport te beoefenen is voor Handboogvereniging Vredelust in de loop der jaren meerdere keren veranderd. Na verschillende locaties in het centrum van Deurne en in het oude café van de Kruijs aan de Griendtsveenseweg, is vanaf 1990 de vaste locatie op de Kranenmortelweg in Deurne-Zeilberg vlakbij het terrein van ZSV.

Meer bekendheid
Hoewel de handboogsport al lang bestaat, is de bekendheid ermee nog niet zo groot. “Graag willen wij van HBV Vredelust van de gelegenheid gebruik maken om meer bekendheid te geven aan de handboogsport. Daarom organiseren wij een open inloopmiddag om iedereen kennis te laten maken met deze sport, je kunt dan ook zelf eens proberen een pijl weg te schieten”, geeft de organisatie aan.

De inloopmiddag vindt plaats op zaterdag 24 september van 13.00 tot 17.00 uur aan de Kranenmortelweg 2 in Deurne. Het vernieuwde clubgebouw wordt om 13.30 uur officieel heropend door burgemeester Greet Buter.

Foto: Ivan van Oosterhout

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen