5.4 C
Deurne
vrijdag 23 februari 2024
Home- DeurneWim Vossen uit Meijel wint hoofdprijs bij Zomerse 100 van DMG Radio

Wim Vossen uit Meijel wint hoofdprijs bij Zomerse 100 van DMG Radio

Tijdens de uitzending van de Zomerse 100 op DMG Radio konden luisteraars meedingen naar een zomerse prijs. Wim Vossen uit Meijel werd zondagavond de winnaar en is nu de trotse eigenaar van de teakhouten tuinbank ter waarde van 169 euro.

De hele dag van 11.00 tot 19.00 uur werden op DMG Radio tijdens het laatste weekend van de zomer de honderd meest zonnige liedjes gedraaid waarop gestemd was door de luisteraars van het radiostation. Hoewel het weer niet bepaald zomers was, waren de dj’s van DMG wel in een vrolijke en zonnige stemming en wisten ze de luisteraars acht uur lang te vermaken met de grootste zomerhits aller tijden.

Zomer Alarm
Tegelijkertijd ging in de Zomerse 100 op onverwachte momenten het Zomer Alarm af waarbij het de opgave voor de luisteraar was om dan als eerste contact op te nemen met de radiostudio van DMG via telefoon of WhatsApp. In totaal kwalificeerden zich door de dag heen vijf luisteraars waaronder Vossen uit Meijel.

Winnaar
Rond 18.45 uur werd door presentatoren Ramon van Hoek en John Wijnen uit de vijf ‘qualifiers’, de naam van de winnaar getrokken. Wim Vossen bleek de winnaar te zijn van de teakhouten tuinbank die beschikbaar is gesteld door Wiegers XL in Asten.

Wil je de Zomerse 100 nog eens nalezen? Download hier de volledige zomerse hitlijst van DMG Radio.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen