12.4 C
Deurne
maandag 15 juli 2024
Home- DeurneHart onder de riem voor de evenementenbranche ook op DMG Radio

Hart onder de riem voor de evenementenbranche ook op DMG Radio

De evenementenbranche staat al anderhalf jaar volledig stil en de toekomst is nog steeds onzeker. Daarom zijn er zaterdag onder de naam Unmute Us, op verschillende plaatsen in het land vreedzame protestmarsen en om de industrie en de fans een hart onder de riem te steken, zal het toepasselijke nummer The Show must go on van Queen even na 14.00 uur op verschillende radiozenders te horen zijn waaronder DMG Radio.

“Op deze manier willen wij ook laten weten aan de mensen in de evenementenbranche dat we met ze meeleven”, vertelt DMG-presentator Robin Senders. “We besteden in ons radioprogramma MiddagMaatjes altijd veel aandacht aan festivals, muzikanten en alles daaromheen. Je hoort van ze dat deze sector het zwaar heeft omdat er al zolang niets mogelijk is. Natuurlijk kan nog niet alles maar je zou verwachten dat er toch gekeken kan worden naar veilige alternatieven”.

Zaterdag worden terwijl het nummer The Show must go on op DMG Radio te horen is, in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen en Nijmegen protestmarsen gelopen en is er een parade met muziek. Dit gebeurt op een veilige manier zoals dat ook is gedaan bij de Fieldlab-evenementen, geeft de organisatie aan.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo 94.4. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen