15.9 C
Deurne
vrijdag 21 juni 2024
Home- DeurneHerfstseizoen wordt ingeluid in Deurne op fietsroute met proeverij van bokbieren

Herfstseizoen wordt ingeluid in Deurne op fietsroute met proeverij van bokbieren

Het herfstseizoen breekt bijna aan en dat betekent dat er weer kan worden genoten van verschillende bokbiertjes. Bij de horecagelegenheden van Baroef in Deurne kan dat op zondag 1 oktober tijdens een 20 kilometer lange fietstocht.

De route leidt de deelnemers langs Café D’n Borrel, Green Valley Estate, De Reizende Man, Natuurpoort De Peel en Het Dinghuis, waar overal een ander bokbier staat te wachten.

Bonus-biertje
Ergens op de route staan de medewerkers van Thuis Vieren ook nog verstopt met een pop-up bar, waar een bonus-biertje is te verdienen. In totaal kunnen tijdens de Bokbier Fietstocht zes bieren worden geproefd, die telkens worden geserveerd met een hapje. “Geen bokbierliefhebber? Geen probleem, fiets gezellig mee en drink een heerlijk alternatief”, zegt de organisatie van Baroef.

De rit begint om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur. Deelnemers kunnen op elke locatie starten en alle gelegenheden in een volgorde naar keuze bezoeken. “We hebben echter twee adviesroutes opgesteld. De eerste route eindigt bij Restaurant Het Dinghuis, zodat je daar na afloop heerlijk kunt dineren. De andere route eindigt bij De Reizende Man, waar je om 17.30 uur kunt genieten van een heerlijk dinerbuffet”, legt de organisatie uit.

Meer informatie en tickets vind je op baroef.nl/bokkentocht.

Foto: Pixabay

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen