17.7 C
Deurne
zaterdag 22 juni 2024
Home- DeurneHobby-zangers uit de regio laten zich horen bij Talent in de Tent

Hobby-zangers uit de regio laten zich horen bij Talent in de Tent

Voetbalclub ZSV gaat tijdens het jubileumweekend vanwege haar 70-jarig bestaan op zoek naar nieuwe zangtalenten uit de regio. Uit zeven wijken en dorpen hebben zich zangers en zangeressen aangemeld die op vrijdagavond 22 november tegen elkaar gaan strijden bij Talent in de Tent. Wie de zangtalenten zijn die meedoen aan de wedstrijd wordt komende zaterdag tussen 10.00 en 11.00 uur bekend gemaakt op DMG Radio in het programma Deurne Draait Door.

“Het zijn in elk geval geen zangers en zangeressen die al serieus bezig zijn met hun stembanden, maar de mensen die bij een feestje of verjaardag altijd op een gegeven moment de microfoon pakken om een deuntje te zingen”, vertelt Bas Elbers van ZSV. Hij is bij de club onder meer verantwoordelijk voor de coördinatie van de jubileumviering.

Hele regio
De deelnemers aan Talent in de Tent komen uit de hele regio. “We hebben talenten gevonden uit Vlierden, ⁠Ysselsteyn, de ⁠Sint Jozefparochie, ⁠Liessel, Walsberg, Milheeze en natuurlijk de ⁠Zeilberg”, zegt Elbers. “Ze hebben allemaal een zangcoach gekregen die hen begeleidt naar het grote optreden toe.”

Wie muzikale talenten zijn blijft tot komende zaterdagochtend nog even geheim, legt Bas Elbers uit: “De deelnemers zijn al volop bezig met oefenen, maar we maken zaterdag pas bekend wie het zijn. Een uur lang zijn we dan met de zangers en zangeressen te gast in het DMG-radioprogramma Deurne Draait Door en we geven dan ook een aantal toegangskaarten weg aan de luisteraars van DMG Radio.”

Promotiecampagne
Na de bekendmaking van de identiteit van de zangtalenten start een uitgebreide promotiecampagne. “We gaan van onze zingende deelnemers echt ‘local celebreties’ maken met per dorp of wijk eigen affiches met daarop de gezichten van ‘hun’ zangtalenten. Op deze manier kunnen de zangers en zangeressen ook hun eigen ‘fanbase’ creëren en de muzikale strijd nog interactiever maken”, aldus Elbers.

De bekendmaking van de deelnemende zangtalenten is zaterdag 1 juni tussen 10.00 en 11.00 uur te horen op DMG Radio, te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

Voor de start van de zangwedstrijd is ook een videopromo gemaakt die je hieronder kunt bekijken. De kaartverkoop voor Talent in de Tent start woensdag 5 juni om 19.00 uur via wakanutgeve.nl/tickets.

Foto: ZSV

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen