16.2 C
Deurne
zaterdag 18 mei 2024
Home- DeurneHonderden mensen zingen luidkeels mee met TOTO Live Experience in Cultuurcentrum

Honderden mensen zingen luidkeels mee met TOTO Live Experience in Cultuurcentrum

Rosanna, Pamela, Stop Loving You en Africa. Alle hits van TOTO kwamen zaterdagavond voorbij tijdens het optreden van de tributeband TOTO Live Experience in het Cultuurcentrum in Deurne. Honderden muziekliefhebbers zongen woord voor woord luidkeels mee.

Voor Twan Dirks, Vera Keijsers en Jeroen Teunissen was de show in het Cultuurcentrum extra bijzonder. Zij zijn geboren en getogen in Deurne. “Een droom die uitkomt om hier met onze band te staan”, aldus Teunissen.

Whiskey
Het idee voor een TOTO-tributeband komt uit de koker van Twan Dirks en Mees Thijssen. “Mees en ik hadden het er tijdens de coronapandemie onder het genot van een glaasje whiskey over wat we zouden willen gaan doen na onze studie. Onze passie voor TOTO en de muziek van de band is zo groot, dat we daar wel iets mee moesten gaan doen”, vertelt Dirks. Een groot deel van hun mede-bandleden voor TOTO Live Experience vonden ze op hun eigen muziekopleiding in Tilburg.

‘We want more’
Naast alle klassiekers kreeg het publiek zaterdagavond ook een aantal verrassingen voorgeschoteld. Zo speelde de band een aantal nummers die TOTO niet vaak live heeft gespeeld. Tijdens een ballad hangt de zaal aan de lippen van zanger en gitarist Ricardo de Wolff en schijnt het publiek massaal met de zaklamp van de telefoon. Na de ruim twee uur durende show laat het publiek nogmaals zijn enthousiasme horen met een oorverdovend applaus. “We want more. We want more”, galmt door de zaal. TOTO Live Experience zet nog een laatste nummer in en de fans gaan nog één keer uit hun dak.

Foto’s: Josanne van der Heijden

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen