12.8 C
Deurne
dinsdag 28 juni 2022
Home- DeurneKermis Deurne geopend met dansoptredens van Colorfull Movement en Evolve

Kermis Deurne geopend met dansoptredens van Colorfull Movement en Evolve

Onder een stralende zon werd vrijdagmiddag in het Pastoor Roespark rond 17.00 uur de kermis in Deurne geopend met dansoptredens van Colorfull Movement en Evolve. Deze dansers doen in augustus ook mee aan de Wereldkampioenschappen Streetdance in het Britse Blackpool.

Vervolgens hield wethouder Helm Verhees een toespraak en kon het kermisvertier officieel van start en mogen de bezoekers na bijna drie jaar eindelijk weer het echte kermisgevoel ervaren.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Kermis Radio
De kermis staat nog tot komende dinsdag in het centrum van Deurne en is dagelijks geopend van 14.00 tot 01.00 uur en op zaterdag tot 1.30 uur. Vanwege de voorspelde hoge temperaturen gaat de kermis op zaterdag een uur later open; om 15.00 uur. Ook op DMG Radio barst zaterdagmiddag het feest los met van 16.00 tot 18.00 uur Kermis Radio. DMG-dj’s Ramon van Hoek en Davey Beijer spelen dan onder meer de Kermis Kwis. Met het juist beantwoorden van een meerkeuzevraag over de kermis kun je een Kermis-passepartout winnen waarmee je dit jaar gratis in een groot aantal attracties kunt.

‘Test Dummy’
Ook worden een aantal attracties live in de uitzending getest door DMG-dj Luc van den Heuvel. “We gaan hem als het ware afschieten als een soort van ‘crash test dummy’ en de luisteraars kunnen dan horen hoe hem dat vergaat”, zegt presentator Ramon van Hoek.

Kermis Radio is zaterdag 5 juni van 14.00 tot 18.00 uur te beluisteren op DMG in de regio Deurne op 106.2 FM en overal online via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

Foto’s: Harold van der Burgt

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen