2.6 C
Deurne
maandag 5 december 2022
Home- DeurneKinderheld Dirk Scheele op DMG Radio over show in Cultuurcentrum Deurne

Kinderheld Dirk Scheele op DMG Radio over show in Cultuurcentrum Deurne

Hij is een sensatie op YouTube en weet kinderen in heel Nederland te boeien met zijn avonturen; Dirk Scheele vertelt zaterdag 22 oktober op DMG Radio alles over zijn nieuwe show ‘Muziek maken met Dirk Scheele’ waarmee hij volgende week in het Cultuurcentrum in Deurne staat. Op YouTube worden zijn video’s maandelijks 1,5 miljoen bekeken en heeft zijn kanaal 60.000 abonnees.

In de nieuwe voorstelling duiken de kinderen samen met Dirk in de wereld van muziek. Op een speelse manier leert Dirk de jonge bezoekers van alles over instrumenten als de gitaar, drums en de piano. Ook laat Dirk je kennis maken met exotische instrumenten in sprankelende, wereldse liedjes.

Deurne Draait Door
Zaterdagochtend is Dirk Scheele te gast in het radioprogramma Deurne Draait Door van DMG en legt hij uit wat er allemaal in de show gaat gebeuren zoals eenvoudige voorwerpen omtoveren tot nieuwe muziekinstrumenten. Daarbij leert hij de kinderen bijvoorbeeld hoe je kan zingen door een kartonnen kokertje, je kunt trommelen op een doos en zelfs de rits van je vest kan volgens de kinderheld worden gebruikt om muziek mee te maken.

Radio-interview
Het interview met Dirk Scheele hoor je zaterdag om 10.10 uur op DMG Radio. In de regio Deurne is DMG te beluisteren op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

De show ‘Muziek maken met Dirk Scheele’ is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en vindt woensdag 26 oktober om 14.00 uur plaats in Cultuurcentrum Deurne. Meer informatie en tickets vind je op de website van het CCD.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen