20.9 C
Deurne
zondag 19 mei 2024
Home- DeurneKnallend het oudjaar uit met DMG Radio; win zaterdag de hele dag...

Knallend het oudjaar uit met DMG Radio; win zaterdag de hele dag vuurwerkpakketten

Bij DMG Radio kunnen de luisteraars zaterdag letterlijk knallend het oudjaar uitgaan. Van 09.00 tot 17.00 uur zijn er vuurwerkpakketten te winnen in alle programma’s van de radiozender.

“De pakketten kun je winnen door zaterdag goed naar DMG te luisteren”, vertelt dj Tim van der Weerden. “De hele dag kan op verschillende momenten het Vuurwerk Alarm afgaan, je weet alleen van te voren niet precies wanneer dit gebeurt. Als je het alarm hoort, is het bedoeling dat je als eerste belt of appt naar 0493-227227. De persoon die dus het snelste is, wint het vuurwerkverrassingspakket.”

De actie wordt mede mogelijk gemaakt door El Blanco Vuurwerk aan de Steenovenweg 41 in Deurne. Om deel te nemen moet je minimaal 16 jaar oud zijn. DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

Beluister hieronder alvast hoe het Vuurwerk Alarm klinkt. Als je dit zaterdag 30 december tussen 09.00 en 17.00 uur op DMG Radio hoort, ben de eerste die appt of belt en je wint een vuurwerkpakket.

Foto: DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen