13.1 C
Deurne
woensdag 4 oktober 2023
Home- DeurneLokale band Steek d’n Draak op DMG Radio over cover van Top...

Lokale band Steek d’n Draak op DMG Radio over cover van Top 40-hit ‘Noodgeval’

De leden van de lokale band Steek d’n Draak vertellen woensdagavond bij DMG Radio meer over hun cover van de Top 40-hit ‘Noodgeval’ van de Goldband. Die groep scoort op dit moment een grote hit met hun Nederlandstalige track die een typische jaren ’80 sound heeft.

De heren van rockband Steek d’n Draak hebben er hun eigen sausje overheen gegoten in een versie die ze vorige week op hun social media plaatsten. Ook het tv-programma Brabant Vandaag van Omroep Brabant is de video opgevallen en besteedde er aandacht aan. De makers van de originele hit ‘Noodgeval’ konden de versie van Steek d’n Draak wel waarderen want ze plaatsten het filmpje van de rock-versie op hun Instagrampagina.

Time to Rock
Het trio dat eind vorig jaar opzien baarde met hun nummer ‘Kusje Hier, Kusje Daar’ is woensdag 19 oktober te horen in het programma Time to Rock op DMG Radio. De leden afkomstig uit Deurne, Helenaveen en Asten gaan dan in gesprek met DMG-presentator Bas Aldenzee en vertellen meer over de cover en andere toekomstplannen. De track ‘Kusje Hier, Kusje Daar’ van Steek d’n Draak ging in november vorig jaar in première in de heavy rock radioshow van DMG.

Papa Romero, Rotte Rene en Ronnie de Pony van de band hoor je woensdagavond in Time to Rock tussen 21.00 en 23.00 uur op DMG Radio. In de regio Deurne is DMG te beluisteren op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen