17.7 C
Deurne
zaterdag 22 juni 2024
Home- DeurneLokale muzikale talenten op zesde editie FriDMGlive

Lokale muzikale talenten op zesde editie FriDMGlive

DMG houdt dit jaar voor de zesde keer FriDMGlive. Op vrijdag 11 oktober treedt in de grote zaal van Cultuurcentrum Martien van Doorne het beste lokale muzikale talent van Deurne en omgeving op. Het evenement bestaat uit een avondvullende mix van singer-songwriters en bands.

Line-up binnenkort bekend
Tijdens FriDMGlive 2019 krijgen een aantal lokale muzikale talenten de mogelijkheid om op een groot podium op te treden. De line-up van de zesde editie wordt binnenkort bekendgemaakt. Zet jezelf hier alvast op aanwezig.

Ook via DMG radio te volgen
De zaal is open vanaf 20.00 uur en de toegang is gratis. FriDMGlive 2019 begint om 20.30 uur en is op 11 oktober ook live te volgen via DMG radio op dmgdeurne.nl of via 106.2 FM. De presentatie van het evenement is in handen van DMG-DJ Tim van der Weerden.

Zesde editie
De eerste editie van FriDMGlive vond in 2013 in de Foyer van het Cultuurcentrum plaats. Na deze succesvolle eerste keer, koos de organisatie ervoor om het evenement te verhuizen naar de grote zaal. Daar vonden de tweede, derde en vierde editie plaats. Na een uitstapje naar Metro Deurne voor de feestelijke vijfde editie vorig jaar, vindt FriDMGlive 2019 weer plaats in het Cultuurcentrum.

Foto: Martien van Dam

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen