4.3 C
Deurne
dinsdag 27 februari 2024
Home- DeurneLuisteraar bepaalt muziek van DMG Radio tijdens ‘Koning voor een dag’

Luisteraar bepaalt muziek van DMG Radio tijdens ‘Koning voor een dag’

Net als vorig jaar kunnen er in Deurne door de coronamaatregelen tijdens Koningsdag geen festiviteiten plaatsvinden als de Royal Music Night, de Slingermarkt en de buitenactiviteiten van DMG. Toch maken de presentatoren van DMG Radio er een feestje van tijdens deze Koningsdag samen met de luisteraar thuis.

Want die is deze dag de baas over de muziek op DMG Radio. De hele dinsdag 27 april van 10.00 tot 19.00 uur zijn de luisteraars ‘Koning voor een dag’ en bepalen zij welke muziek er wordt gedraaid op DMG. Presentator Ivan van Oosterhout vertelt: “We zijn pas net begonnen en de verzoekjes stromen nu al binnen in een tempo dat we nog nooit eerder hebben meegemaakt. Het is echt hartstikke leuk om te merken dat het enorm leeft en we vanuit DMG op deze manier toch een beetje het feestgevoel kunnen brengen dat bij een Koningsdag hoort.”

Oranje Pakketten
Naast het aanvragen van je favoriete muziek, kun je de hele dag Oranje Pakketten winnen met daarin een Kingsize hamburger en een Oranje drankje van Daily Deurne en een Oranje polo en cap van Vakgarage Spreeuwenberg in Deurne. Ook hoor je alles over de verschillende alternatieve Oranje-activiteiten die er die dag in de regio plaatsvinden en elk uur draaien de presentatoren van DMG aan het ‘Koningsrad’. Een rad met 27 favoriete nummers van Willem Alexander, het rad bepaalt telkens welk liedje er dat uur wordt gedraaid.

‘Koning voor een dag’ wordt gepresenteerd door Ivan van Oosterhout en Dennis Mansvelders (10-13 uur), Robin Senders en Thijs van den Boomen (13-16 uur) en Ramon van Hoek en John Wijnen (16-19 uur). DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo 94.4. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen