8.5 C
Deurne
woensdag 21 februari 2024
Home- DeurneMedewerkers Onderwijsgroep Oost-Brabant zamelen 1739,88 euro in voor Stichting Leergeld

Medewerkers Onderwijsgroep Oost-Brabant zamelen 1739,88 euro in voor Stichting Leergeld

Medewerkers van Onderwijsgroep Oost-Brabant, waarvan ook het Willibrord Gymnasium Deurne onderdeel is, konden in december vorig jaar hun kerstpakket of een deel ervan als donatie schenken aan Stichting Leergeld. Samen hebben zij hiermee een bedrag ingezameld van 1739,88 euro.

De cheque werd afgelopen maandag door bestuurder Arn Bressers overhandigd aan Anke Vlasblom, coördinator Stichting Leergeld Helmond. “Ik ben trots dat ik namens onze medewerkers deze cheque mag overhandigen. Het is heel belangrijk dat elk kind in onze regio mee kan doen! Dit is waar we ook binnen Onderwijsgroep Oost-Brabant samen voor gaan”, aldus Arn Bressers.

Onderwijsgroep Oost-Brabant is sinds 2022 is actief en ontstond door een fusie van Onderwijsstichting De Peel en Stichting Openbaar Onderwijs. Naast het Willibrord Gymnasium in Deurne, behoren ook de Helmondse Jan van Brabant-colleges, Commanderij Colleges Macropedius en Doregraaf in Gemert en Commanderij College De Laarbeecke in Beek en Donk tot de onderwijsorganisatie.

Lees ook: Stichting Leergeld Deurne helpt graag nog meer kinderen van arme gezinnen

Foto: Onderwijsgroep Oost-Brabant

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen