2.4 C
Deurne
zaterdag 3 december 2022
Home- DeurneMogelijk verkeershinder door werkzaamheden N270

Mogelijk verkeershinder door werkzaamheden N270

Automobilisten moeten tijdens de eerste twee weken van november rekening houden met verkeershinder op de N270. Tussen Deurne en Helmond vinden er op verschillende plekken en op meerdere momenten werkzaamheden plaats.

Van 1 tot en met 5 november en van 8 tot en met 12 november wordt er tussen 9.00 en 16.00 uur gewerkt aan de bermen. De werkzaamheden vinden plaats op het stuk van de Deurneseweg tot en met de Europaweg. Er wordt gewerkt met een rijdende afzetting op één rijstrook.

Openbare verlichting
Van 3 tot en met 6 november wordt er ter hoogte van de Deurneseweg gewerkt aan de openbare verlichting. Buiten de ochtend- en avondspits is er één rijstrook afgesloten.

Volledig afgesloten
De N270 is tussen Deurne en Helmond in beide richtingen volledig afgesloten van 12 november 19.00 uur tot 14 november 12.00 uur. Er vinden dan asfalteringswerkzaamheden plaats. Het verkeer wordt omgeleid via Binderendreef, Vlierdensedreef en de N279.

Ook geen treinverkeer
Door werkzaamheden op het spoor rijden er van maandag 1 tot en met dinsdag 9 november geen treinen tussen Helmond en Venlo. De NS zet bussen in om de reizigers te vervoeren.

Foto: Pixabay

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen