10.4 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneTweede editie in de maak van De Mol van Deurne; spel start...

Tweede editie in de maak van De Mol van Deurne; spel start volgend jaar september

Het spel De Mol van Deurne waar afgelopen jaar tientallen teams aan deelnamen, komt terug. Dat vertelde Noëlle van Bussel zaterdagochtend in het DMG-radioprogramma Deurne Draait Door.

Noëlle was de persoon achter het masker bij de eerste editie van De Mol van Deurne en gaat komend jaar de tweede mol begeleiden bij het spel waarin teams met het uitvoeren van verschillende opdrachten achter de identiteit van De Mol moeten zien te komen. “Ik had een poll op Facebook gezet en er was duidelijk vraag naar een nieuwe editie”, legt Noëlle van Bussel uit.

Avondklok
Door corona is de eerste editie eigenlijk anders verlopen dan het plan was vertelt Noëlle: “Een week voor het spel zou starten, werden de maatregelen echt heel scherp aangepast met de avondklok en de lockdown. Dus toen heb ik de start uit moeten stellen en alles helemaal moeten updaten naar de coronamaatregelen die er toen waren. Eén van de dingen die niet mochten, was bijvoorbeeld mensen bij elkaar brengen en moest ik ze dus vooral uit elkaar houden met opdrachten. Ik heb daarom ook nog een aantal dingen die ik toen had klaarliggen maar niet kon uitvoeren, maar die gun ik de volgende mol natuurlijk om dan wel uit te gaan voeren.”

Strijd tussen teams
De tweede editie gaat er in elk geval anders uitzien dan de eerste maar veel kan Van Bussel er nog niet over uit de doeken doen. “Ja ik nog niet al te veel vertellen maar ik kan wel zeggen dat de strijd tussen de teams wat meer gaat worden. Nu was het een beetje je eigen team voor zich. Dan hoorde je via Facebook of de mail wel dat een bepaald team had gewonnen maar nu krijg je echt meer een strijd tussen de teams.” Ze heeft ook al een persoon gevonden die De Mol gaat zijn in 2022: “Ik ga nog niets zeggen, ook niet of het een hij of zij is maar het wordt nog meer de moeite waard om mee te spelen. Eigenlijk vind ik wel jammer dat ik niet weer zelf De Mol kan zijn.”

Het spel van de tweede editie van De Mol van Deurne begint op 5 september 2022 en zal zes weken duren. Voorafgaand hieraan worden er al verschillende hints verspreid onder meer via DMG Radio.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen