16.1 C
Deurne
maandag 27 mei 2024
Home- DeurneMooiste natuurkiekjes uit Deurne-Asten-Someren; eerste maandwinnaars fotowedstrijd IVN bekend

Mooiste natuurkiekjes uit Deurne-Asten-Someren; eerste maandwinnaars fotowedstrijd IVN bekend

De eerste maandwinnaars van de fotowedstrijd van IVN Asten-Someren zijn bekend. Voor de maand maart werden bij de volwassenen Bregje Nooijen uit Deurne en Henriëtte Berkers en Marga Henselmans uit Ommel beloond met een ereplaats. In de categorie jeugd zijn deze maand nog geen inzendingen binnengekomen.

IVN heeft inwoners van Deurne, Asten en Someren gevraagd om elke maand mooie natuurfoto’s te maken van onze regio. Er mag van alles worden gefotografeerd, zolang het maar iets te maken heeft met het thema ‘klimaat, water, natuur en de mens’. De organisatie meldt dat er deze maand veel foto’s binnen zijn gekomen die niet voldoende aansloten bij het thema en daarom niet zijn meegenomen in de jurering.

Voor de fotowedstrijd kiest een jury van maart tot en met oktober elke maand de mooiste foto’s uit de inzendingen. Deze maandelijks winnende foto’s worden gepubliceerd op de website van van IVN Asten-Someren en daaruit kiest de jury de eindwinnaars. Elke deelnemer kan elke maand maximaal drie foto’s inzenden waarmee die persoon meedingt naar de vermelding ‘beste foto van de maand’. Naast het publiceren van de foto’s, ontvangen de eindwinnaars een ook attentie. Nieuwe foto’s voor de maand april kunnen gestuurd worden naar foto@ivnastensomeren.nl.

Lees ook: Op zoek naar mooiste natuurkiekjes uit regio Deurne-Asten-Someren bij fotowedstrijd IVN

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen