17.7 C
Deurne
zaterdag 22 juni 2024
Home- DeurneNatasja Poels en Edwin van Hoevelaak zoeken figuranten voor opname nieuwe videoclip

Natasja Poels en Edwin van Hoevelaak zoeken figuranten voor opname nieuwe videoclip

Deurnese zangeres Natasja Poels is op zoek naar mensen die mee willen spelen in de nieuwe videoclip die ze gaat opnemen voor een track van het zangduo dat ze vormt met haar partner Edwin van Hoevelaak.

De opnamen vinden plaats op maandag 1 mei van 19.00 tot 21.30 uur in de Cacaofabriek in Helmond. De bedoeling is dat de zaal vol zit met een enthousiast publiek. Mensen die een rol willen spelen in de videoclip van Natasja & Edwin, kunnen een e-mail sturen naar info@natasja-edwin.nl en doorgeven met hoeveel personen je aanwezig zal zijn. Je krijgt dan verdere instructies en een officieel toegangsbewijs toegestuurd, dat je nodig hebt voor de entree.

DMG Radio
Natasja Poels is zaterdag 22 april te gast bij het DMG-radioprogramma Ramon On Air. Rond 16.30 uur vertelt ze meer over de opnamen van de nieuwe videoclip. DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

Foto: Facebook Natasja Poels

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen