13.3 C
Deurne
donderdag 22 februari 2024
Home- DeurneNegen uur lang carnaval bij je thuis met DMG Radio

Negen uur lang carnaval bij je thuis met DMG Radio

Echt carnaval zit er dit jaar door de coronamaatregelen niet in. Daarom brengt DMG Radio de carnaval zondag 14 februari bij je thuis met de Carnaval Top 111. De afgelopen weken hebben de luisteraars van DMG hun stem uit kunnen brengen door hun favoriete carnavalsliedjes door te geven.

Het resultaat hoor je komende zondag terug in de negen uur durende Carnaval Top 111. In de lijst zijn heel uiteenlopende feestnummers terechtgekomen, van nationaal bekende carnavalskrakers tot liedjes van lokale artiesten en van nummers die pas een jaar oud zijn tot liedjes van meer dan veertig jaar oud.

Frikandellensoep
Tijdens de speciale uitzending kun je ook de hele dag de enige echte frikandellensoep winnen die beschikbaar wordt gesteld door SOEPlesse in Deurne. Daarnaast wordt er gebeld met de vorsten van de zeven carnavalsverenigingen in de gemeente om te peilen hoe zij de door corona uitgeklede versie van carnaval beleven en misschien toch nog een beetje vieren.

Presentatoren
De Carnaval Top 111 is op zondag 14 februari van 10.00 uur tot 19.00 uur te horen op DMG Radio en wordt gepresenteerd door Ramon van Hoek en Eric Senders (10.00-13.00 uur), Tim van der Weerden en Willem Wijnen (13.00-16.00 uur) en Robin Senders samen met Martien Vogels (16.00-19.00 uur). DMG Radio in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo 94.4. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen