6.1 C
Deurne
donderdag 1 december 2022
Home- DeurneNICCI NOVA en Absence Without Leave toegevoegd aan line-up FriDMGlive

NICCI NOVA en Absence Without Leave toegevoegd aan line-up FriDMGlive

NICCI NOVA en Absence Without Leave zijn toegevoegd aan de line-up voor FriDMGlive 2019. Dat is vrijdagavond bekendgemaakt op DMG radio. DMG houdt dit jaar voor de zesde keer FriDMGlive. Op vrijdag 11 oktober treedt in de grote zaal van Cultuurcentrum Martien van Doorne het beste lokale muzikale talent van Deurne en omgeving op. Het evenement bestaat uit een avondvullende mix van singer-songwriters en bands.

NICCI NOVA

Was jij erbij met Koningsnacht op de Markt in Deurne? NICCI NOVA maakte samen met haar band veel indruk in het voorprogramma van The Royal Music Night. Daarom mag deze talentvolle singer-songwriter dit jaar niet ontbreken op ons festival. Nicole studeert aan de Rockacademie in Tilburg. Ze pakt je in met haar eigen, Nederlandstalige nummers.

Absence Without Leave

Voor de mannen van Absence Without Leave is FriDMGlive bekend terrein. In 2013 en 2015 was de band ook van de partij met fijne eigen rocksongs. De bandleden hebben één gezamenlijke uitlaatklep: het podium. Ze weten dan ook als geen ander hoe je een energieke show neerzet. Hun derde keer FriDMGlive belooft heel bijzonder te worden!

Line-up compleet
Met het toevoegen van NICCI NOVA en Absence Without Leave is de line-up voor FriDMGlive 2019 compleet. Vorige week werd al bekendgemaakt dat Daniek & Eline en FEVER op de zesde editie spelen. “We proberen elk jaar een gevarieerde line-up samen te stellen met een mooie mix van singer-songwriters en bands en tussen cover acts en artiesten met eigen werk. Dat is ook nu weer gelukt. We zijn heel trots op de line-up,” vertelt Tim van der Weerden namens de organisatie.

Ook via DMG radio te volgen
De zaal is open vanaf 20.00 uur en de toegang is gratis. FriDMGlive 2019 begint om 20.30 uur en is op 11 oktober ook live te volgen via DMG radio op dmgdeurne.nl of via 106.2 FM. De presentatie van het evenement is in handen van DMG-DJ’s Tim van der Weerden en Jan Peters.

Zesde editie
De eerste editie van FriDMGlive vond in 2013 in de Foyer van het Cultuurcentrum plaats. Na deze succesvolle eerste keer, koos de organisatie ervoor om het evenement te verhuizen naar de grote zaal. Daar vonden de tweede, derde en vierde editie plaats. Na een uitstapje naar Metro Deurne voor de feestelijke vijfde editie vorig jaar, vindt FriDMGlive 2019 weer plaats in het Cultuurcentrum.

Foto: Martien van Dam

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen