4 C
Deurne
zondag 29 januari 2023
Home- DeurneFEVER en Daniek & Eline eerste namen FriDMGlive 2019

FEVER en Daniek & Eline eerste namen FriDMGlive 2019

FEVER en Daniek & Eline zijn de eerste namen voor FriDMGlive 2019. Dat is vrijdagavond bekendgemaakt op DMG radio. DMG houdt dit jaar voor de zesde keer FriDMGlive. Op vrijdag 11 oktober treedt in de grote zaal van Cultuurcentrum Martien van Doorne het beste lokale muzikale talent van Deurne en omgeving op. Het evenement bestaat uit een avondvullende mix van singer-songwriters en bands.

Daniek & Eline

Dat ze een tweeling zijn blijkt zeker uit hun muzikale genen. Ze voelen elkaar perfect aan en het plezier spat bij hun optredens van het podium af. In 2015 stonden Daniek & Eline ook op FriDMGlive en gaven ze een spetterend optreden. Met hun geheel eigen versies van nummers van onder meer Ed Sheeran en Imagine Dragons zingt de hele zaal gegarandeerd mee op 11 oktober!

FEVER

Hun doel: gigantisch feest en gekkigheid. Het middel: muziek. FEVER is een negenkoppige allround coverband. Verwacht pop- en rockhits van nu, afgewisseld met de beste platen uit de 80’s en 90’s. De band heeft al verschillende zalen helemaal op de kop gezet. Op 11 oktober is FriDMGlive aan de beurt om ook besmet te raken met het virus!

Binnenkort meer namen bekend
Meer namen worden binnenkort bekendgemaakt. Zet jezelf hier alvast op aanwezig.

Ook via DMG radio te volgen
De zaal is open vanaf 20.00 uur en de toegang is gratis. FriDMGlive 2019 begint om 20.30 uur en is op 11 oktober ook live te volgen via DMG radio op dmgdeurne.nl of via 106.2 FM. De presentatie van het evenement is in handen van DMG-DJ’s Tim van der Weerden en Jan Peters.

Zesde editie
De eerste editie van FriDMGlive vond in 2013 in de Foyer van het Cultuurcentrum plaats. Na deze succesvolle eerste keer, koos de organisatie ervoor om het evenement te verhuizen naar de grote zaal. Daar vonden de tweede, derde en vierde editie plaats. Na een uitstapje naar Metro Deurne voor de feestelijke vijfde editie vorig jaar, vindt FriDMGlive 2019 weer plaats in het Cultuurcentrum.

Foto: Persfoto FEVER

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen