11.9 C
Deurne
vrijdag 24 mei 2024
Home- LiesselNieuwe Albert Heijn Jan Linders in Liessel feestelijk geopend

Nieuwe Albert Heijn Jan Linders in Liessel feestelijk geopend

Na ruim twee weken verbouwen konden oude en nieuwe klanten dinsdagochtend weer terecht in de supermarkt aan de Oude Molen 2 in Liessel. Daar werd door de medewerkers om 11.00 uur een lint doorgeknipt, waarmee de nieuwe Albert Heijn Jan Linders nu officieel geopend is.

Verschillende mensen bezochten de winkel dinsdagochtend om te zien wat er allemaal veranderd is. “Onze klanten zijn nieuwsgierig naar de vernieuwde winkel en kwamen meteen een kijkje nemen. De eerste reacties zijn positief”, vertelt supermarktmanager Thea Bussem.

Vers-plein
Naast veel nieuwe producten en services vinden klanten er ook het vertrouwde assortiment van Jan Linders en zien zij de dezelfde medewerkers als voorheen. De producten van Jan Linders worden gecombineerd met die van Albert Heijn. In de nieuwe winkel is een groot vers-plein met een gevarieerd assortiment groente, fruit, vers-pakketten, maaltijden en vega(n) producten.

“Ook de bekende favorieten van ‘Onze Trots’ zoals Limburgse vlaaien, vloerbroden, vleeswaren, verse soepen, zuurvlees en koude schotels zijn er te vinden. Het bekroonde bierassortiment van Jan Linders heeft een mooie plek in de winkel”, meldt het team van het Liesselse filiaal. In de supermarkt zit nu ook een geldautomaat waar inwoners contant geld kunnen opnemen. Verder kunnen klanten hun boodschappen afrekenen met zelfscankassa’s en hangen er digitale schermen met informatie over seizoensproducten en recepten.

Zorgboerderij de Hoeve
Ook nu de supermarkt aan de Oude Molen werkt volgens de Albert Heijn-formule, blijft de winkel actief betrokken bij de buurt door middel van onder andere het Jan Linders Fonds. Hierbij wordt elk jaar een lokaal doel gekozen dat belangrijk is voor de omgeving. Net als voor de verbouwing steunt de winkel Zorgboerderij de Hoeve in Liessel. De opbrengst van de actie wordt besteed aan activiteiten voor de deelnemers bij de zorgboerderij. Thea Bussem: “Dit past goed bij onze wens om de persoonlijke supermarkt in de buurt te zijn, waar iedereen zich thuis voelt. Ik weet zeker dat klanten bij ons met veel plezier boodschappen komen doen.”

Albert Heijn Jan Linders aan de Oude Molen 2 in Liessel is open van maandag tot en met donderdag en zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur, vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Bij de winkel kan gratis worden geparkeerd.

Foto’s: Albert Heijn, The Arrows/Harold van der Burgt

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen