15.8 C
Deurne
zondag 16 juni 2024
Home- DeurneNieuwe programma’s op DMG Radio

Nieuwe programma’s op DMG Radio

De programmering van DMG Radio wordt vanaf zondag 28 april uitgebreid met twee nieuwe gepresenteerde programma’s. Elke zondagavond kun je voortaan van 18 tot 19 uur luisteren naar het programma Tijd voor een Feestje en van 19 tot 22 uur naar DMG Nationaal.

Allebei de programma’s besteden veel aandacht aan muziek ‘van eigen bodem’. In Tijd voor een Feestje geeft Feest DJ Maarten je elke week een uur lang de beste nieuwe Nederlandstalige muziek en kun je meespelen met de ‘Raad de rebus plaat’ en ‘Feest of origineel’. Daarna is er in DMG Nationaal ruimte voor Nederlandstalige muziek maar ook anderstalige muziek van Nederlandse artiesten zoals Maywood, BZN en de Cats. Het programma wordt gepresenteerd door Ronny Holthuizen die je de hele avond ook de kans geeft om jouw favoriete muziek aan te vragen via telefoon en Whatsapp.

Youtube

Feest DJ Maarten is bekend van zijn knotsgekke optredens waarmee hij door heel Nederland trekt. Naast zijn optredens en zijn radioshow maakt Maarten ook zelf muziek. Hij haalde de Mega Top 100 met nummers als: ‘Ik ben vandaag zo vrolijk’, ‘In Hollands staat een huis’, ‘Suikerspin’ en ‘Alle idioten zingen over boten’. Die laatste single is op Youtube al bijna dertien miljoen keer bekeken. Tijdens de carnaval van dit jaar kwam Maarten nog met een nieuwe track ‘Achter de fanfare aan’.

De presentator van DMG Nationaal, Ronny Holthuizen is ook bekend als zanger en muzikant onder de naam Ronny Woodhouse. Hij treedt regelmatig op in de regio, hij zingt en speelt covers maar ook eigen werk.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen