21.3 C
Deurne
woensdag 19 juni 2024
Home- DeurneOliebollenkraam Deurne weer op vertrouwde plek in de Molenstraat

Oliebollenkraam Deurne weer op vertrouwde plek in de Molenstraat

Het is inmiddels al acht jaar een vertrouwd gezicht tijdens de decembermaand in het centrum van Deurne; de Oliebollenkraam Deurne van Jacky Leander. Zaterdag opende hij de kraam weer en tot en met oudejaarsdag staat hij net als vorig jaar in de Molenstraat naast Venetië Grillroom.

Het is nu de derde keer dat hij met zijn oliebollenkraam op deze plek staat. “Dat is voorgaande jaren goed bevallen en de mensen weten ons ondertussen hier goed te vinden. Voorheen hebben we ook op het Martinetplein en het Anna Terruweplein gestaan maar de Molenstraat heeft net wat meer doorstroming”, vertelt ondernemer Jacky Leander.

Hoogste kwaliteit
Samen met zijn vrouw, dochters en andere medewerkers zorgt Jacky er voor dat er elke dag verse producten verkrijgbaar zijn in de kraam. Zijn oliebollen staan in Deurne en wijde omgeving bekend om de hoogste kwaliteit en de smaak, legt Leander uit: “We maken het beslag ter plekke en bakken meerdere keren per dag verse oliebollen. Het is heel belangrijk dat een oliebol luchtig is en niet vet. Daarnaast bieden we ook speciale bollen aan zoals de Deurnese bol, de Berliner bol, de Nutella bol, de Kinder Bueno bol, bananenbollen, rum- en rozijnenbollen en nog vele andere soorten.”

DMG Radio
Elk jaar werkt Leander met zijn oliebollenkraam ook mee aan een winactie van DMG Radio. Hiervoor stelt hij een gigantische hoeveelheid oliebollen en krentenbollen beschikbaar. Dit jaar kunnen luisteraars van DMG Radio van 20 t/m 23 december elke avond oliebolpakketten winnen met daarin 12 oliebollen en 12 krentenbollen. En op zaterdagochtend 24 december kun je tussen 9.00 en 12.00 uur zelfs 25 oliebollen en 25 krentenbollen winnen van Oliebollenkraam Deurne.

Oliebollen Alarm
Wat moet je doen? Luister naar DMG Radio in de week van de winactie en wanneer je het ‘Oliebollen Alarm’ hoort, zorg dat je de eerste beller bent op 0493-745020 of als eerste een Whatsapp stuurt naar 06-1 66 55 77 3. DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

Oliebollenkraam Deurne vind je aan de Molenstraat 6 in Deurne naast Venetië Grillroom en schuin tegenover Café ‘t Pandje en is elke dag geopend tot en met oudejaarsdag met uitzondering van eerste en tweede kerstdag.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen