14.1 C
Deurne
vrijdag 22 september 2023
Home- DeurneOndernemerscafé Deurne deze maand over digitalisering en data

Ondernemerscafé Deurne deze maand over digitalisering en data

Het Ondernemerscafé Deurne staat dinsdag 18 oktober, in De Brouwer aan de Markt, stil bij de digitalisering. Deze is de drijvende kracht achter innovaties, efficiëntie en productiviteitsverbeteringen, maar plaatst tegelijkertijd bedrijven ook voor grote uitdagingen.

Presentatoren Jan van den Heuvel en Niels Crooijmans ontvangen Jan van Vlokhoven, IT-directeur van Modexpress, en Guido Budziak van Matchhamster. Zij geven inzicht hoe bij Modexpress de bedrijfsprocessen in de praktijk werken. Guido Budziak richt zich, onder andere bij Modexpress, op de data-intelligence, die een steeds grotere rol speelt binnen de bedrijfsvoering én de samenleving.

Ondernemerscafé
Ondernemerscafé Deurne wordt iedere derde dinsdag van de maand gehouden, in de periode oktober-juni. De inloop is vanaf 20.30 uur, aanvang stipt om 21.00 uur en eindtijd 22.00 uur. De avond heeft een open karakter; ook niet-ondernemers zijn welkom. Ondernemerscafé Deurne is een avond waar op informele wijze van gedachten wordt gewisseld over tal van zaken die de ondernemers in Deurne, van grote bedrijven tot de detailhandel, bezig houden. Voor meer informatie kan je ook op de website terecht.

Foto: Ondernemerscafé 2022

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen