14.9 C
Deurne
donderdag 13 juni 2024
Home- DeurneWolter Kroes neemt videoclip op in Deurne

Wolter Kroes neemt videoclip op in Deurne

Wolter Kroes heeft de videoclip van zijn nieuwe single ‘Dat Ben Jij’ opgenomen in Deurne. In de video zijn ook Pastoor Paul Janssen en Ramona Poels te zien. 

”De opnamen waren al in november, maar nu kun je eindelijk het resultaat bewonderen van de clip ‘Dat Ben Jij’ van Wolter Kroes. Leuk dat ik hierin een rolletje mocht spelen in onze prachtige St. Willibrorduskerk!”, laat Pastoor Janssen, die onlangs is benoemd tot deken, weten op Facebook.

Koonings The Weddings Palace
In de videoclip is ook Ramona Poels, eigenaresse van Koonings The Weddings Palace, te zien in de rol van bruid. Op de beelden draagt ze haar eigen ontworpen trouwjurk. Ook in het pand van de bruidszaak zijn er opnames geweest voor de videoclip. In december heeft Natasja Poels een nummer uitgebracht dat over haar zus Ramona gaat.

‘Juweeltje’
Wolter Kroes vertelt: ”Ik ben enorm blij met het resultaat van zowel de single als de videoclip. Met ‘Dat Ben Jij’, dat ik samen met Edwin van Hoevelaak heb geschreven, mag ik weer een juweeltje van een track aan mijn setlist toevoegen. Met medewerking van het Metropole Orkest, is dit naar mijn mening een van de mooiste liedjes die ik heb opgenomen in mijn carrière. Mijn speciale dank gaat uit naar Ramona Poels van Koonings Bruidsmode.”

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen