24.6 C
Deurne
donderdag 25 juli 2024
Home- DeurneOpnieuw stakingen NS-personeel; volgende week dinsdag geen treinen in Deurne

Opnieuw stakingen NS-personeel; volgende week dinsdag geen treinen in Deurne

Het personeel van de Nederlandse Spoorwegen (NS) gaat deze week en volgende week opnieuw staken. Dinsdag 13 september leggen de medewerkers het werk neer in de regio’s Oost en Zuid en zullen er in Deurne geen treinen van de NS rijden.

Komende vrijdag wordt er gestaakt in de regio Noordwest en West en donderdag 15 september in de regio Midden-Nederland. Met Utrecht als grootste trein-knooppunt in Nederland zal ook die dag de impact mogelijk heel groot zijn in heel het land.

Reisplanner
Reizigers wordt geadviseerd om tijdens de stakingsdagen de reisplanner van de NS in de gaten te houden voor een alternatief reisadvies door te reizen met andere vervoerders. De planner 9292.nl toont de actuele dienstregeling van alle OV-vervoerders in Nederland. De uitgevallen treinen worden kort voor de staking zoveel mogelijk uit de planners gehaald door de vervoerder.

Andere vervoerders
De 9292-planner toont bij uitval van vervoer (waar mogelijk) automatisch een alternatief advies met andere vervoerders. De treinen van andere vervoerders (Blauwnet, Qbuzz, Connexxion, Arriva en Keolis) rijden wel. Daarnaast rijden er in de getroffen regio’s ook nog bus, tram en eventueel metro van het stad- en streekvervoer die ook in de 9292-planner opgenomen zijn.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen