15.8 C
Deurne
zondag 16 juni 2024
Home- HelenaveenPolitie doet opnieuw onderzoek bij huis van slachtoffer gewelddadige woningoverval Helenaveen

Politie doet opnieuw onderzoek bij huis van slachtoffer gewelddadige woningoverval Helenaveen

De politie doet opnieuw onderzoek bij de woning in Helenaveen waar op maandag 11 juli de 47-jarige bewoner Jan van Mullekom zwaar werd mishandeld. Hij overleed een week later in het Radboud ziekenhuis in Nijmegen aan zijn verwondingen.

Over de reden waarom de politie nu opnieuw onderzoek doet bij het huis aan de Lagebrugweg in Helenaveen, wordt verder nog geen informatie verstrekt.

Gewelddadige woningoverval
Er wordt nog steeds uitgegaan van een zeer gewelddadige woningoverval waarbij het slachtoffer is gekneveld of werd vastgebonden. Hij werd maandagochtend 11 juli rond 8.00 uur gevonden door een naaste. “Het tijdstip van het incident ligt vermoedelijk tussen zondag 10 juli, 19.00 uur en 08.00 uur maandagochtend 11 juli”, geeft de politie aan. Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) werd toen direct ingezet en ook specialisten van de Forensische Opsporing hebben destijds al uitgebreid onderzoek gedaan naar bruikbare sporen.

Camerabeelden
Eventuele getuigen of mensen met camerabeelden worden nog steeds gevraagd zich bij de politie te melden. Heb je iets gehoord of gezien dat met dit incident te maken heeft? Of heb je de in de periode rond 11 juli iets verdachts gezien in de omgeving van de woning aan de Lagebrugweg? Bel dan met 0800-6070 (Opsporingstiplijn) of anoniem via 0800-7000.

Vluchtroute
Eerder gaf de politie ook aan dat er mogelijk sprake is van een vluchtroute van de dader(s) die vanaf de Lagebrugweg uitkomt bij het nabij gevestigde Esso Tankstation (Rijksweg A67). Daarom vraagt de politie ook mensen die in deze omgeving zijn geweest om zich te melden: “Bevond u zich tussen zondag 10 juli 19.00 uur en maandag 11 juli 08.00 uur in de omgeving van óf bij het tankstation? Of mogelijk reed u over de A67 en passeerde u  het tankstation. Heeft u toen iets bijzonders of opvallends gezien?  Wellicht personen of voertuigen die u opvielen? Laat het ons weten. Elk aanknopingspunt kan helpen.”

Foto: Walter van Bussel

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen