8.8 C
Deurne
donderdag 22 februari 2024
Home- NeerkantPopkoor Musical Voices en Muziekvereniging St. Willibrordus luiden Neerkantse zomer in

Popkoor Musical Voices en Muziekvereniging St. Willibrordus luiden Neerkantse zomer in

De leden van popkoor Musical Voices en Muziekvereniging St. Willibrordus uit Neerkant luiden op dinsdag 11 juli de zomer in met een mini-concert op het terras van Café De Peet in de Dorpsstraat in Neerkant. Het publiek wordt bij ‘Spelend en Zingend de Zomer in’ meegenomen op een reis door verschillende muziekstijlen en tijdperken.

“We zijn ontzettend enthousiast over deze samenwerking met Muziekvereniging St. Willibrordus”, zegt voorzitter Kristin Manders van Musical Voices. “Samen willen we een muzikale ervaring creëren die mensen van alle leeftijden aanspreekt. We hebben hard gewerkt aan het samenstellen van een gevarieerd programma dat het publiek zal verrassen en vermaken.”

Traditie
Het is inmiddels een traditie geworden dat de twee muzikale verenigingen de handen ineenslaan om vlak voor het begin van de zomervakantie in de buitenlucht een concert te geven. Net als vorig jaar bundelen de leden van Popkoor Musical Voices hun krachten met Muziekvereniging St. Willibrordus. Het wordt volgens beide organisaties een onvergetelijke avond vol muzikale vreugde.

‘Spelend en Zingend de Zomer in’ vindt plaats op dinsdagavond 11 juli op het terras van Café De Peet aan de Dorpsstraat 27 in Neerkant. Het concert begint rond 19.30 uur.

Foto: Musical Voices Neerkant

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen