18.9 C
Deurne
zaterdag 22 juni 2024
Home- DeurnePrinsenbal op de radio; alle carnavalsverenigingen van gemeente Deurne te gast bij...

Prinsenbal op de radio; alle carnavalsverenigingen van gemeente Deurne te gast bij DMG

Na een aantal jaren dat corona roet in het eten gooide, is er in 2023 eindelijk weer een carnaval met alles erop en eraan. Zaterdag 21 januari zijn de prinsen, prinsessen, vorsten, voorzitters of afvaardigingen van alle carnavalsverenigingen in de gemeente Deurne te gast bij DMG Radio om te vertellen wat hun clubs gaan doen deze carnaval.

Van 9.00 tot 12.00 uur gaat presentator Ivan van Oosterhout in het DMG-radioprogramma Deurne Draait Door in gesprek met alle verenigingen en legt ze de 15 Belachelijke Vragen voor.

Bij de uitzending komen in de studio van DMG leden langs van CV De Ulewappers uit Neerkant, CV De Hellevègers uit de Hellemanstraat en omgeving, CS De Kei uit Liessel, CS De Pottenbakkers uit de Zeilberg, CV De Peelpluimen uit Helenaveen, CV De Heikneuters uit de St. Jozefparochie, CS De Peelstrekels uit Deurne en CV De Dorstvlègels uit Vlierden.

Het programma Deurne Draait Door hoor je elke zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur. DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen